ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ | ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ | 09.03.23 |

📍Βράβευση στην Κωνσταντινούπολη από το Ζάππειο!

Η τιμητική πλακέτα που μου χάρισαν για το έργο μου και το γεγονός ότι τα βιβλία μου θα βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου, αποτελεί μία από τις Σημαντικότερες μέρες στην Συγγραφική πορεία μου.

📍Τεράστια ευγνωμοσύνη και τιμή που με προσκάλεσαν στο Ζάππειο Λύκειο Κωνσταντινουπόλεως να μιλήσω στους μαθητές του σχολείου για το σχολικό εκφοβισμό. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία.

📍Στο Πέραν της Κωνσταντινούπολης η μεγαλειώδης αυτή κοιτίδα Ελληνικής παιδείας, σε ένα κτήριο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα παλάτι.

📍Ευχαριστώ Δημόσια τον Συντονιστη των Ελληνικών Σχολείων της Πόλης κ. Γιγουρτσή Ιωάννη για την πρόσκλησή του.
Είναι τιμή μου, που τον έχω στη ζωή μου!

📍 Ευχαριστώ Δημόσια τον Διευθυντή του Γυμνασίου-Λύκειου Ζαππείου κ. Ηλιάδη Αντώνη, για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο του Σχολείου. Αγαπηθήκαμε αμέσως και αυτό δεν θα το ξεχάσω!

📍Ευχαριστώ τη Διευθύντρια Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Ζαππείου κ. Εύα Κανάρη για τις κουβέντες που ανταλλάξαμε και για το υπέροχο τσάι στο γραφείο της.

📍Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του Σχολείου για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και για την ξενάγηση που μου έκαναν.

📍Ευχαριστώ την Ψυχολόγο του Σχολείου Στεφανία για τον ποιοτικό χρόνο που μοιραστήκαμε.

📍Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους Καθηγητές που με προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία για το σχολικό εκφοβισμό, έκαναν ερωτήσεις και κάναμε όλοι μαζί ένα βήμα να νικήσουμε αυτό το φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας.
Ευχαριστώ για το ζεστό χειροκρότημά σας.

📍Αυτή η μέρα χαράχτηκε στη ψυχή και την καρδιά μου.

Εις το επανιδείν

Χρήστος Τούβε
Συγγραφέας | Life Coach
www.xristostouve.gr

Χρήστος Τούβε